Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια και πλέον δραστηριότητας στο χώρο της κατασκευής καιτοποθέτησης αλουμινίων, έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για κατασκευαστές ειτε για εταιριες.

Παραδίδουμε κάθε μας εργασία σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης σε ανταγωνιστικές τιμές και εντός του προκαθορισμένου χρόνου παράδοσης ΠΑΝΤΑ !!!.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κουφώματα αλουμινίου σειράς Alumil, Alousystem, Europa και  Exalco γνωστες για την ποιότητα και τη δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών, σεβόμενοι τα εγκεκριμένα από εκείνους ελαστικά και εξαρτήματα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε εισάγοντας νεωτερισμούς στα κουφώματα αλουμινίου, κάτι το οποίο οφείλεται στην πολύχρονη ενασχόληση των στελεχών της με το αντίκειμενο.

Πάρα πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες, προτιμούν τα προϊόντα μας, για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλή αξιοπιστία τους και την συνέπεια της εταιρείας μας κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας.

Απόλυτη εξειδίκευσή μας είναι το αλουμίνιο, υλικό με το οποίο ασχολούμαστε  από την επεξεργασία του προφίλ μέχρι την τοποθέτηση των τζαμιών και φυσικά την εγκατάστασή τους στον χώρο σας.

Με την σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, που την χαρακτηρίζει, το επιτυχημένο παρελθόν της, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει την διαρκή στήριξη των πελατών της στο μέλλον, όσο μεγάλοι και αν είναι οι στόχοι τους.

Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από :
Υαλοπετάσματα, Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης, Διαχωριστικά Γραφείων, Πτυσσόμενες Πόρτες – Παράθυρα, Ανοιγόμενα Συστήματα, Συρόμενα Συστήματα, Σύστημα Καγκέλου.

logo

Η Aloumart εχει
για εσας  την λυση !

Κουφωματα αλουμινιου, φτιαγμενα με μερακι για τον δικο σας χωρο,
ανεση και ασφαλεια.