Aloumart : Αλουμίνια - Κουφώματα - Πόρτες - Παράθυρα
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Aloumart : Αλουμίνια - Κουφώματα - Πόρτες - Παράθυρα
Εκτύπωση E-mail

Για την ανάδειξη μιας κατασκευής, αλλά και τη συνολική λειτουργικότητα ενός χώρου, πολλές φορές υπάρχει η επιλογή ή η ανάγκη ειδικών κατασκευών, όπως:

  • αιθρίων
  • πτυσσόμενων πορτών (φυσσούνων)
  • χωρισμάτων γραφείων
  • κιγκλιδωμάτων
  • κ.ά

Η τεχνολογική ανάπτυξη των συστημάτων αλουμινίου  που χρησιμοποιει η Αloumart , επιτρέπει στον αρχιτέκτονα/μελετητή να καλύψει μεγάλα ανοίγματα στο χώρο, επιτυγχάνοντας παράλληλα αντοχή, στεγανότητα, θερμομόνωση και design.
Στα πλαίσια αυτά η Aloumart  προτείνει της παρακατω σειρες αλουμινιου :

 

Ανοιγόμενα Συστήματα

Η Alousystem 200 αποτελεί το κλασσικό σύστημα της ΑLCΟ για ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου. Με πολύχρονη παρουσία στην αγορά εξελίσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η σειρά διαθέτει μεγάλη γκάμα προφίλ, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Η στεγανότητα από νερό και αέρα διασφαλίζεται με 3 λάστιχα από υλικό EPDM*. Τα φύλλα της σειράς έχουν χαρακτηριστική εμφάνιση, συνδυασμός ίσιων και καμπύλων τμημάτων, όπου σε συνεργασία με τις αντίστοιχες κάσες προσδίδουν μια ιδιαίτερη εξωτερική όψη.

Τα προφίλ έχουν σχεδιαστεί πάνω στην CameraEuropean, όπως και όλα τα ανοιγόμενα συστήματα της ALCO, δίνοντας έτσι πολλές δυνατότητες επιλογής εξαρτημάτων.

Ο σωστός σχεδιασμός, ο ποιοτικός έλεγχος και η υπερσύγχρονη μονάδα κάθετης ηλεκτροστατικής βαφής μας δίνουν το τελειότερο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν.

Η Alousystem 200 θεωρείται από τα πιο πλήρη συστήματα για ανοιγόμενα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
· Λειτουργικότητα και απλότητα στην κατασκευή
· Άριστη αισθητική και μεγάλη ποικιλία προφίλ
· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Πάχος προφίλ 1,3 ~ 1,5mm

* EPDM: Ethylene Propylene Diene Monomer Rubber

 

Η σειρά Alousystem Plus 45 αποτελεί μια από τις πιο εξελιγμένες σειρές για την κατασκευή ανοιγομένων κουφωμάτων.

Τα προφίλ έχουν σχεδιαστεί πάνω στην Camera European, όπως και όλα τα ανοιγόμενα συστήματα της ALCO, δίνοντας έτσι πολλές δυνατότητες επιλογής εξαρτημάτων.

Στην σειρά Alousystem Plus 45 έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές στο διεθνές εργαστήριο του Ιnstedil στην Ιταλία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα φύλλα παράγονται σε διάφορα ύψη, για εσωτερικά και εξωτερικά ανοιγόμενα, εκ των οποίων τα μεγαλύτερα δέχονται κλειδαριές 35 χιλ. Το σχήμα τους αποτελείται από δυο θαλάμους για εύκολη διάτρηση νεροχύτη στα τζάμια, ενώ η εξωτερική όψη έχει χαρακτηριστική καμπυλωτή εμφάνιση.

Η σειρά αποτελείται από κάσες ίσιες και καμπυλωτές, ενώ τη γκάμα συμπληρώνουν όλα τα απαιτούμενα βοηθητικά προφίλ για περιστρεφόμενα, γωνίες σταθερές ή μεταβλητές.

Η στεγανότητα από νερό και αέρα επιτυγχάνεται με 2 ή 3 σειρές ελαστικών από υλικό EPDM*, τα οποία είναι όλα κουμπωτά για εύκολη τοποθέτηση.

Η Alousystem Plus 45 χρησιμοποιεί τα ίδια εξαρτήματα και το ίδιο πρεσάκι με τις σειρές Alousystem Plus 56 και Alousystem Plus 65.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Υψηλό επίπεδο στεγάνωσης σε αέρα και νερό
· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Δυνατότητα πολλαπλών και σύνθετων κατασκευών
· Άριστη αισθητική
· Πάχος προφίλ 1,3 ~ 1,5mm

EPDM: Ethylene Propylene Diene Monomer Rubber

 

 

Η Ecoline 450 αποτελεί την ιδανική λύση για ανοιγόμενα κουφώματα στα οποία απαιτείται συνδυασμός καλής κατασκευής και χαμηλού κόστους.

Ο σχεδιασμός της Ecoline 450 βασίστηκε στην επίτευξη της βέλτιστης δυνατής σχέσης μηχανικής αντοχής και βάρους.

Με μικρό αριθμό προφίλ είναι δυνατή η κατασκευή πολλών τύπων κουφωμάτων, από απλά ανοιγόμενα μέχρι ανοιγοανακλινόμενα, καθώς και γωνιακές κατασκευές.

Η στεγανότητα από νερό και αέρα εξασφαλίζεται από τριπλή σειρά ελαστικών και από την ειδική σχεδίαση των προφίλ για ταχεία και άμεση απορροή των υδάτων.

Η σειρά έχει σχεδιαστεί πάνω στην CameraEuropean, όπως και όλες οι ανοιγόμενες σειρές της ALCO, γεγονός που εξασφαλίζει αφθονία ποιοτικών εξαρτημάτων.

 


Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Μικρό βάρος προφίλ
· Άψογη αισθητική σε χαμηλό κόστος
· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
· Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,4mm

 

Το σύστημα Iris 400 της GROUPAL είναι ένα κλασσικό σύστημα ανοιγομένων με μεγάλη ποικιλία προφίλ, δίνοντας έτσι πολλαπλές δυνατότητες κατασκευής κουφωμάτων.

Μας παρέχει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε κουφώματα οποιασδήποτε ανοιγόμενης μορφής και επίσης να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς μεταξύ τους, μέχρι να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι μια σειρά υψηλής αισθητικής και αντοχής με κύριο χαρακτηριστικό της τις απλές γραμμές σχεδίασης αλλά και καμπύλων, όπου αυτό είναι επιθυμητό.

Η Iris 400 μας παρέχει μια τεράστια γκάμα προφίλ που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη για οποιαδήποτε κατασκευή.

 


Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:


· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
· Υψηλό επίπεδο στεγάνωσης σε αέρα και νερό
· Άριστη αισθητική και μεγάλη ποικιλία προφίλ
· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Πάχος προφίλ 1,3 ~ 1,4mm

 

Το σύστημα Orion 4000 της GROUPAL είναι ένα σύστημα που επιλέγεται κυρίως για κατασκευές παραδοσιακών κουφωμάτων που μιμούνται τα ξύλινα.

Μας παρέχει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε κουφώματα με πηχάκια καρέ μέσα και έξω, που σε συνδυασμό με μια βαφή χρώματος ξύλου μας δίνουν την απαράμιλλη αίσθηση του ξύλινου κουφώματος.

Είναι μια σειρά ανοιγομένων υψηλής αισθητικής και αντοχής με κύριο χαρακτηριστικό της την έντονη παρουσία καμπυλών σε όλα της τα προφίλ. Η κατασκευή του λεγόμενου ‘’καρέ’’ είναι πολύ απλή, σε αντίθεση με άλλες σειρές, γιατί δεν απαιτείται ξελούρισμα των προφίλ, αλλά επιτυγχάνεται με την χρήση εξαρτήματος.

Η Orion 4000 μας παρέχει μια τεράστια γκάμα προφίλ που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη για οποιαδήποτε κατασκευή.

 


Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Δυνατότητα κατασκευής καρέ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά
· Υψηλή αισθητική και μεγάλη ποικιλία προφίλ
· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Πάχος προφίλ 1,3 ~ 1,4mm

 

 

Η σειρά Iris Light 40 της GROUPAL είναι μια σειρά ανοιγόμενων κουφωμάτων ιδανική για ελαφριές και οικονομικές κατασκευές, όπως παράθυρα κλιμακοστασίων, φωταγωγών, WC, βοηθητικών χώρων κ.α.

Τα προφίλ του συστήματος είναι λεπτά και κομψά, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα να έχουμε μικρότερες διατομές που προσφέρουν και μεγαλύτερες επιφάνειες τζαμιού για περισσότερο φωτισμό, γι’ αυτό και προτιμούνται στις κατασκευές μικρών ανοιγμάτων.

Η ποικιλία των προφίλ της σειράς σε συνδυασμό με τις αντοχές τους, που είναι εφάμιλλες με αυτές μιας κανονικής σειράς, κάνουν την Iris Light 40 ικανή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε οικονομικές κατασκευές, λόγω βάρους, όσο και σε κανονικές κατασκευές κουφωμάτων.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Χαμηλό βάρος και δυνατότητα οικονομικών κατασκευών
· Άριστη ποιότητα ελαστικών
· Εξαρτήματα των καλύτερων εταιριών στο χώρο
· Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,4mm

 

 

Οι σειρές Astra 30, Astra 40 και Astra 50 είναι σειρές ανοιγομένων κουφωμάτων.

Ο σχεδιασμός της Astra 30 βασίστηκε στην επίτευξη της βέλτιστης δυνατής σχέσης μηχανικής αντοχής και βάρους. Μπορεί να προσφέρει πληθώρα λύσεων, από μικρές και σύνθετες εφαρμογές μέχρι βαριές μεγάλων έργων με υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις.

Η Astra 30 συμπληρώνεται από ειδικά προφίλ των σειρών Astra 40 και Astra 50 για να μπορεί να ανταπεξέλθει στην οποιαδήποτε κατασκευή ή αισθητική λεπτομέρεια που απαιτείται.

Τα προφίλ των τριών σειρών είναι σχεδιασμένα πάνω στην CameraEuropean, όπως και όλα τα ανοιγόμενα συστήματα της ALCO, δίνοντας έτσι πολλές δυνατότητες επιλογής εξαρτημάτων.Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των σειρών είναι τα εξής:

· Κατασκευή πολλών τύπων κουφωμάτων
· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Μεγάλη ποικιλία προφίλ
· Μοντέρνα εμφάνιση για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα
· Πάχος προφίλ 1,3

 

Συρόμενα Συστήματα

H Alousystem 100 είναι το κλασικό σύστημα της ALCO για συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Με πολύχρονη παρουσία στην αγορά εξελίσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Η προσεκτική σχεδίαση της σειράς εξασφαλίζει μόνωση, στεγάνωση, σωστή και απλή λειτουργία. Το γεγονός της πολύ απλής και γρήγορης κατασκευής των κουφωμάτων εξασφαλίζει οικονομία στο χρόνο και παραγωγικότητα στον κατασκευαστή.

Οι οδηγοί της Alousystem 100 διαθέτουν διαφόρων διαστάσεων καμπύλα αρμοκάλυπτρα, καθώς και την απαραίτητη κλίση στο κάτω επίπεδο τμήμα, για γρήγορη απορροή νερών ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα ράουλα κύλισης είναι ρυθμιζόμενα, μεγάλης διαμέτρου, με επικάλυψη Teflon και έτσι επιτυγχάνεται η ομαλή, εύκολη και αθόρυβη κύλιση του συρομένου.

Τα προφίλ που χρησιμοποιούνται για τζάμια παράγονται σε τρία διαφορετικά ύψη, για απλά η πολλαπλά κλειδώματα, με ή χωρίς ντίζα κινήσεως, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

  • Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
  • Στιβαρές κατασκευές κουφωμάτων
  • Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
  • Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,4mm

 

Το σύστημα Alousystem 100 inox αποτελεί ένα σύστημα για συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, το οποίο φέρνει στον οδηγό του ανοξείδωτη βέργα με καμπυλωτή άνω επιφάνεια για καλύτερη ποιότητα κύλισης και αθόρυβη λειτουργία.

Τα ράουλα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να βυθίζεται το φύλλο κατά 2,5 mm περισσότερο μέσα στον οδηγό και έτσι να διατηρείται η στεγάνωση του κουφώματος σε υψηλά επίπεδα.

Η σειρά Alousystem 100 inox έχει την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με την Alousystem 100.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Χρήση ανοξείδωτου οδηγού για ομαλή κύλιση και μεγαλύτερη αντοχή στην φθορά
· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών.
· Ποικιλία εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας
· Ελαστικά στεγάνωσης από άριστα υλικά
· Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,4mm

 

Η σειρά Ecoline 600 είναι βασισμένη στη φιλοσοφία της σειράς Αlousystem 100 και αποτελεί την ιδανική λύση για κατασκευή συρόμενων κουφωμάτων ελαφρού τύπου.

Η σειρά αποτελείται από μικρό αριθμό προφίλ με χαμηλά βάρη, διαστάσεις και με μεγάλες δυνατότητες κατασκευών.

Οι οδηγοί της σειράς έχουν μικρό πλάτος, κάτι που τους κάνει κατάλληλους και για αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων αλουμινίου.

Η στεγανότητα από νερό και αέρα εξασφαλίζεται από πολλαπλές σειρές βουρτσών και ειδικών ελαστικών εξαρτημάτων. Τα ράουλα κύλισης είναι ρυθμιζόμενα, μεγάλης διαμέτρου, με επικάλυψη Teflon και έτσι επιτυγχάνεται ομαλή, εύκολη και αθόρυβη κύλιση του συρομένου.


Ecoline 600 (ίσια κοπή)

Αποτελεί μια ομάδα προφίλ, ενταγμένων στην Ecoline 600, με τα οποία κατασκευάζονται συρόμενα κουφώματα με ίσια κοπή (90ο).

Υπάρχουν οδηγοί για μονόφυλλα και δίφυλλα επάλληλα ή χωνευτά, των οποίων η κοπή και συναρμολόγηση είναι πολύ πιο απλή από αυτή που γίνεται με κοπή 45ο.

Σχεδόν όλες οι κατεργασίες και όλα τα βασικά χαντρώματα για την σύνδεση οδηγών και φύλλων γίνονται στο πρεσάκι και σε συνδυασμό με την απουσία των κλασσικών γωνιών, αφού η σύνδεση γίνεται με βίδες, επιτυγχάνεται μια λειτουργική, ποιοτική αλλά και γρήγορη λύση για τις μαζικές κατασκευές.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Χαμηλό βάρος και δυνατότητα οικονομικών κατασκευών
· Άριστη ποιότητα ελαστικών και εξαρτημάτων
· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
· Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,5mm

 

Το σύστημα Iris 100 της GROUPAL είναι ένα σύστημα συρομένου που παρέχει άριστη στεγάνωση και υψηλή αισθητική.

Με οδηγούς για κάθε περίπτωση και διάσταση, καθώς και φύλλα διαφόρων διαστάσεων και σχεδίων, η Iris 100 είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές συρομένων κουφωμάτων.

Η επιλογές που έχει ο κατασκευαστής είναι άπειρες, με μόνο περιορισμό την φαντασία του στην κατασκευή.

Συγκαταλέγεται στην κατηγορία των βαρέων τύπου συρόμενων.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών στην κατασκευή
· Κλείδωμα σε πολλά σημεία για μεγαλύτερη ασφάλεια
· Στιβαρές κατασκευές κουφωμάτων
· Εξαρτήματα των καλύτερων εταιριών στο χώρο
· Πάχοςπροφίλ 1,4 ~ 1,5mm

 

Το σύστημα Iris 100 inox της GROUPAL είναι ένα σύστημα συρομένου με ανοξείδωτους οδηγούς που παρέχει άριστη στεγάνωση και υψηλή αισθητική.

Με οδηγούς για κάθε περίπτωση και διάσταση, με ειδική σχεδίαση για ελαχιστοποίηση του θορύβου καθώς και φύλλα διαφόρων διαστάσεων και σχεδίων, η Iris 100 inox είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές συρομένων κουφωμάτων.

Η προσθήκη του ανοξείδωτου οδηγού μας παρέχει προστασία από φθορά λόγω χρήσης, αισθητική, λειτουργικότητα και δυνατότητα μελλοντικής αντικατάστασης σε περίπτωση φθοράς.

Η σειρά συγκαταλέγεται στην κατηγορία των βαρέων τύπου συρόμενων.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Οδηγοί από ανοξείδωτο ατσάλι πάχους 1mm που εφαρμόζουν τέλεια στο προφίλ
· Αθόρυβη λειτουργία και κύλιση με άριστα αισθητικά αποτελέσματα
· Κλείδωμα σε πολλά σημεία για μεγαλύτερη ασφάλεια
· Στιβαρές κατασκευές κουφωμάτων
· Πάχος προφίλ 1,4 ~ 1,5mm

 

 

Το σύστημα Orion Classic 3000 της GROUPAL είναι ένα σύστημα συρομένων που παρέχει άριστη στεγάνωση και υψηλή αισθητική.

Ο επίπεδος οδηγός, έχει σχεδιαστεί για την αποφυγή περισυλλογής νερού, σκόνης και την ευκολία καθαρισμού.

Αυτό όμως που κερδίζει με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις, είναι η απουσία των οδηγών κυλίσεως, πράγμα το οποίο καθιστά την Orion Classic 3000 σαν μία από τις πιο εντυπωσιακές σειρές συρόμενων κουφωμάτων στην αγορά.

Συγκαταλέγεται στην κατηγορία των βαρέων τύπου συρόμενων νέας γενιάς.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Εντυπωσιακή γραμμή σχεδίασης και λειτουργικότητας με επίπεδους οδηγούς κυλίσεως
· Κλείδωμα σε πολλά σημεία για μεγαλύτερη ασφάλεια
· Άριστη ποιότητα σε λάστιχα και βουρτσάκια
· Εξαρτήματα των καλύτερων εταιριών στο χώρο
· Πάχος προφίλ 1,4 ~ 1,5mm

 

Την αντίστοιχη σειρά Iris Light 40 στα ανοιγόμενα κουφώματα, αντιπροσωπεύει στα συρόμενα η σειρά Iris Light 10.

Είναι μια σειρά συρομένων κουφωμάτων ιδανική για ελαφριές και οικονομικές κατασκευές, όπως παράθυρα κλιμακοστασίων, φωταγωγών, WC, βοηθητικών χώρων, κ.α.

Τα προφίλ του συστήματος είναι λεπτά και κομψά, παρέχοντάς μας την δυνατότητα να έχουμε μικρότερες διατομές που προσφέρουν και μεγαλύτερες επιφάνειες τζαμιού για περισσότερο φωτισμό, γι’ αυτό και προτιμούνται στις κατασκευές μικρών ανοιγμάτων.

Και εδώ όπως και στην Iris Light 40 η ποικιλία στα προφίλ είναι μεγάλη και οι συνδυασμοί καλύπτουν όλες τις πιθανές κατασκευές.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Χαμηλό βάρος και δυνατότητα οικονομικών κατασκευών
· Εξαρτήματα των καλύτερων εταιριών στο χώρο
· Πάχος προφίλ 1,2 ~ 1,4mm

 

Η σειρά Astra 20 της ALCO για συρόμενα κουφώματα, είναι σχεδιασμένη με τρόπο που να μπορεί να προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις σε βαρύτερες κατασκευές.

Η σειρά διαθέτει μεγάλη γκάμα προφίλ δίνοντας πολλές επιλογές λύσεων, ενώ μπορεί εύκολα να συνεργαστεί με τα προφίλ της σειράς Astra 10.

Η σειρά εξασφαλίζει μόνωση, στεγάνωση, απλή και σωστή λειτουργία και τέλος στιβαρότητα κατασκευής.

Η Astra 20 μπορεί να ενσωματώνει τη σίτα μέσα στο αρμοκάλυπτρο προσφέροντας έτσι μια επιπλέον λύση.

 

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Στιβαρότητα κατασκευής
· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
· Άριστη αισθητική και μεγάλη ποικιλία προφίλ
· Πάχος προφίλ 1,3

 

Η σχεδίαση της νέας προσεγμένης σειράς Astra 10 της ALCO για συρόμενα κουφώματα, βασίζεται στην επίτευξη της βέλτιστης δυνατής σχέσης μεταξύ βάρους και μηχανικής αντοχής.

Η σειρά εξασφαλίζει μόνωση, στεγάνωση, απλή και σωστή λειτουργία και τέλος οικονομία. Η έξυπνη και πρωτοποριακή σχεδίασή της σειράς δίνει μια ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση.

Η Astra 10 μπορεί να ενσωματώνει τη σίτα μέσα στο αρμοκάλυπτρο προσφέροντας έτσι μια επιπλέον λύση. Η σειρά είναι ιδανική για αντικαταστάσεις ξύλινων κουφωμάτων.

 


Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι τα εξής:

· Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών
· Άριστη αισθητική και μεγάλη ποικιλία προφίλ
· Λειτουργικότητα και απλότητα στην κατασκευή
· Πάχος προφίλ 1,3

 

 

 

 
Loading
12345678910